minimum viable product

De ce este important un MVP?

Stim cu totii acest lucru: adevărul (trist) este ca ideea originală rareori supraviețuiește primului său contact cu utilizatorii. Recomandam intotdeauna clientilor nostri sa nu cada in capcana tipica de pornire: o investiție cu prea multe resurse, pentru prea mult timp, sau dezvoltarea unor caracteristici pe publicul nu le va folosi cu adevarat.

Deci, care este alternativa? Se numește MVP Mobile și este „”sfatul” pe care il oferim la inceputul oricarei colaborari cu partenerii noștri (start-up-uri sau sau enterprise-uri ce doresc sa lanseze un produs): un produs viabil minim pentru mobil capabil sa inregistreze asteptarile utilizatorilor, avand la baza doar caracteristicile esentiale pe care aplicatia trebuie sa le aiba pentru a-si indeplini obiectivul.

Este un produs „dezbracat” de oricare alte caracteristici, cu excepția celor de bază, pentru ca tu sa obtii un feedback real si valoros al utilizatorilor. MVP-ul iti oferă astfel un mod rapid de a intra in piață, fără a cheltui toți banii pe un produs care ar putea avea nevoie de o mulțime de iterații pentru atinge acea curbă de creștere la care noi toți sperăm.

Experții recomandă MVP-ul ca fiind cea mai bună soluție pentru start-up-uri

Descopera 4 motive principale

Salvezi timp

Este dovedit faptul ca dezvoltarea unui MVP poate face ca aplicația ta sa apara pe piata cu pana la 60% mai rapid. Intr-un timp foarte scurt, iti putem livra principalele caracteristici ale aplicației, pe care sa le poti oferi utilizatorilor tai, ajutandu-te sa decizi care este urmatorul pas, in functie de feed-back-ul pe care il primesti.

Economisesti bani

Cum poate economisi un MVP 70% din bugetul alocat? Este ușor. Noi vom construi, iar tu vei investi resurse financiare doar pentru câteva caracteristici cheie ale aplicației de mobil. Atunci când începe să iti aducă profit sau cand simti ca este ceea ce trebuie, poti adauga alte soluții.

Rezultate rapide

Nimanui nu îi place sa astepte dupa rezultate. MVP-ul iti ofera posibilitatea de a testa ideea rapid pe piață si sa iei decizii bazate pe reactiile concrete ale utilizatorilor tai.

Oportunitati noi

Faptul ca vei oferi aplicația rapid clientilor tai, iti ofera accea la informatii importante de tin conturarea targetul tau (buyer persona) si ce anume au ei nevoie. Va fi o validare cat se poate de reala a ideii tale si vei avea marea sansa de a o imbunatati in moduri noi si numeroase.

Stabilim o intalnire (in mod ideal) sau o video conferinta.
Ne oferi toate detaliile legate de idee si proiect, asa cum il vezi.
Luam decizii privind caracteristicile, experienta utilizatorilor și specialistii implicati.
Setam termenul limita, bugetul ce necesita a fi alocat si pornim la treaba.

Hai sa-ti conducem ideea de aplicatie spre succes!

Rezerva o consultanta gratuita de 20 de minute si afla soluțiile pentru un MVP.

  • Complet gratuita. Conversatie personalizata pentru orice idee.
  • Solutii de top pentru creare MPV-ului tau
  • Consultanta 100% confidentiala
  • Evaluare rapida a costurilor
  • Fara obligatii ulterioare
  • Oportunitate reala de a-ti imbunatati si implementa ideea!
Contacteaza-ne pentru o consultanta
100% Gratuita si Confidentiala