Aplicatii mobile hybrid

Dezvoltatorii de aplicații mobile RiseWord sunt specializați în dezvoltarea de aplicații pe multiple platforme concomitent, fapt care reduce dificultatea de a crea mai multe coduri sursă pentru diferite platforme, sporind astfel eficiența și scăzând costurile de implementare.

Tehnologii preferate de clientii nostri

Din 2014 suntem dedicati ideilor clientilor nostri si ne bucuram sa le dam viata. Procesul de dezvoltare al unei aplicatii este format din mai multe etape si necesita utilizarea a numeroase tehnologii, in functie de functionalitatile necesare. In acest fel ne asiguram ca proiectul este finalizat la cea mai inalta versiune posibila, asa cum ne dorim cu totii.

Optimizare și securitate

Ne concentram ca aplicatiile sa aiba o performanta crescuta pentru fiecare actiune in timp real. In plus, avem grija ca aplicatia ta sa nu poata fi atacata.

UI Design

Concepem, fara a fi limitati la modele vizuale originale, ce pot fi integrate intr-un design intuitiv, necesar pentru experienta placuta a utilizatorilor.

Google Analytics

Suntem orientati catre rezultat, de aceea integram Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata: pentru ca tu sa poti masura efectele investitiei.

Integrare API

Integram procesele si serviciile afacerii tale cu aplicatiile mobile pe care le dezvoltam, intr-o modalitate controlata si sigura.

Integrare Social Media

Ne folosim de expertiza noastra in integrarile social media pentru a lansa aplicatii care ofera o experienta completa utilizatorilor tai.

Integrare sistem de plata

Fie ca vorbim despre PayU, PayPal sau propriul sistem de plata, punem in aplicare un sistem de plati scalabile potrivit planului tau de monetizare.

Notificari Push

Sunt un "must" pentru aproape orice proiect de aplicatie mobila. Noi va oferim acces la notificari push nelimitate.

Bluetooth & NFC

Folosim in mod creativ tehnologia Bluetooth & NFC pentru a rezolva o serie de provocari pentru clientii noștri.

Geofencing, Beacons & GPRS

Serviciile de localizare inseamna mai mult decat simpla tehnologie. Investim energie in dezvoltarea cu acuratete a informatilor ce tin de locatie.

Integrare API cu website
Scanare cod de bare
Geolocation
Integrare Facebook, YouTube, Twitter

Descopera 5 motive pentru care ar trebui sa incerci

  • Consultanta complet gratuita cu un expert in dezvoltarea de aplicatii.
  • Discutie 100% confidentiala
  • Evaluare rapida bazata pe similitudinea cu aplicatiile deja existente
  • Nicio obligatie ulterioara
  • Decizii manageriale bazate pe informatii concrete